برنج صدری یکی از بهترین انواع برنج ایرانی است و معمولا این برنج به سه دسته دم سیاه، دم قرمز و دم زرد تقسیم می شود. این برنج کشت شمال ایران و استان های گیلان، گلستان و مازندران است. البته بهتر است بگوییم که خاستگاه این برنج در ابتدا هندوستان بوده که توسط ناصرالدین شاه وارد ایران شده است. ممکن است ترکیب این برنج با هاشمی و انواع دیگر را نیز دیده باشید که این نیز می تواند از انواع دیگر این برنج باشد. البته ترکیب از ابتدا و در زمان بذرپاشی انجام می شود. برنج صدری پخت بسیار عالی دارد و دانه آن بلند است. عطر برنج چه در هنگام پخت و چه به صورت خام زیاد است. از جمله ویژگیهای مهم برنج صدری میتوان به قدرت پخت بالا، سبک بودن و نرم شدن پس از پخت، خوش هضم بودن، حفظ طعم و مزه پس از گذشت زمان اشاره کرد. نکته آخر اینکه میزان پروتئین در دانه برنج صدری نسبت به سایر برنجها بالاتر است.
دیدگاه خود را بنویسید