برنج صدری

از {{model.count}}
3,100,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

برنج صدری یکی از بهترین انواع برنج ایرانی است و معمولا این برنج به سه دسته دم سیاه، دم قرمز و دم زرد تقسیم می شود. این برنج کشت شمال ایران و استان های گیلان، گلستان و مازندران است‌.‌ البته بهتر است بگوییم که خاستگاه این برنج در ابتدا هندوستان بوده که توسط ناصرالدین شاه وارد ایران شده است. ممکن است ترکیب این برنج با هاشمی و انواع دیگر را نیز دیده باشید که این نیز می تواند از انواع دیگر این برنج باشد. البته ترکیب از ابتدا و در زمان بذرپاشی انجام می شود. برنج صدری پخت بسیار عالی دارد و دانه آن بلند است. عطر برنج چه در هنگام پخت و چه به صورت خام زیاد است. از جمله ویژگی‌های مهم  برنج صدری می‌توان به قدرت پخت بالا، سبک بودن و نرم شدن پس از پخت، خوش هضم بودن، حفظ طعم و مزه پس از گذشت زمان  اشاره کرد. نکته آخر اینکه میزان پروتئین در دانه برنج صدری نسبت به سایر برنج‌ها بالاتر است.

اندازه
طول دانه خام 7 میلی متر
طول دانه پخته 13 میلی متر
محل کشت
ایران
رنگ
سفید مایل به کرم
طعم و بو
طعم و عطر بینظیر

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...