عدس ایرانی

از {{model.count}}
150,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

عدس یکی از قدیمی‌ترین حبوبات است که شواهدی از کشت آن به 8000 سال قبل از میلاد در خاورمیانه وجود دارد. عدس ایرانی یکی از مهم‌ترین و محبوب‌ترین انواع عدس در بازار است که به دلیل کیفیت بالا، طعم مطلوب و قیمت مناسب، طرفداران زیادی دارد. این نوع عدس عمدتاً در استان‌های خراسان، فارس و کرمانشاه کشت می شود. عدس ایرانی دارای دانه‌های کوچک تا متوسط است که رنگ‌های مختلفی مانند سبز، قهوه‌ای و زرد دارد. عدس‌ ایرانی عموماً نرم و پخت‌پذیر است و طعم ملایم و دلپذیری دارد که در غذاهای مختلف مانند آش، خورشت، و سوپ‌ها کاربرد فراوانی دارد.از ویژگی‌های مهم عدس ایرانی می‌توان به  کیفیت بالا و طعم مطلوب، پخت سریع و آسان، تنوع در نوع و رنگ برای استفاده در غذاهای مختلف و قیمت مناسب و در دسترس بودن اشاره کرد. در کل، عدس ایرانی گزینه‌ای عالی برای تهیه غذاهای مغذی و سالم است و در کنار ارزش غذایی بالا، به دلیل تنوع و کیفیت، در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. مصرف آن به کاهش خطر بیماری‌های قلبی و دیابت کمک می‌کند.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...