برنج دم سیاه

از {{model.count}}
3,400,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

برنج دم سیاه یکی از شناخته‌شده‌ترین انواع برنج ایرانی است که عمدتاً در استان گیلان، به ویژه در شهر رشت، که زمین‌های حاصل‌خیزتری دارد، کشت می‌شود. برنج دم سیاه جزو محصولات کم‌حاصل است، به طوری که در مقایسه با برنج‌هایی مانند طارم و هاشمی، در هر هکتار میزان برداشت کمتری دارد. به همین دلیل، کشاورزان کمتری به کاشت آن تمایل نشان می‌دهند و همچنین، به دلیل دشواری‌های فرآیند کشت، قیمت بازار آن بالاتر است. نام «دم سیاه» از رنگ تیره ریشک یا دم شلتوک این برنج گرفته شده است که تقریباً سیاه است، اما پس از سبوس‌گیری، رنگ دانه‌ها به سفید مایل به کرم تغییر می‌کند. در میان انواع برنج ایرانی، برنج دم سیاه از نظر کیفیت پخت برتری دارد؛ چربی بالای دانه‌ها و بافت نرم آن، امکان گرم کردن چندباره پس از پخت را فراهم می‌کند بدون اینکه سفت شود. همچنین، پس از پخت، حجم و قد کشیدن این برنج، آن را گزینه‌ای مناسب برای مراسم‌های مختلف می‌سازد و از کیفیت بالای آن لذت خواهید برد.

اندازه
طول دانه خام ۶ تا 8 میلی متر
طول دانه پخته 12 میلی متر
محل کشت
ایران
رنگ
سفید مایل به کرم
طعم و بو
طعم دلنشین و عطر فوق العاده

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...